(untitled) (ILIM, 2020)
2019 жылдың соңғы айларында Қытайда пайда болған коронавирус қысқа уақытта көптеген елге жайылды және әлемдік пандемияға айналды. Осы уақытта басқа елдер секілді Түркияда да денсаулық саласынан бастап көптеген салада қиындықтар туды және ол қиындықтарды жеңу үшін жақсарту жұмыстары жасалды. Сол салалардың ішіндегі ең маңыздысы денсаулықтан кейін білім саласы болды. Жұл мақалада Түркиядағы жекеменшік мектептердегі білім жүйесі және оның мұғалім-оқушыбасқарушы үштігінің арасындағы байланыс зереледі. Кілт сөздер: Пандемия уақытындағы білім, Түркиядағы жекеменшік мектептер, қашықтан білім беру, онлайн білім